Usein kysytyt kysymykset

Yleisinfo ja tilaan tutustuminen

Nettisivuillamme on varauskalenteri, josta voit tarkistaa Agroksenmäen holvikellariin tehdyt vahvistuneet varaukset. Reaaliaikaisen varaustilanteen saat selville kätevimmin soittamalla toimistollemme p. 0207 920 810 (arkisin klo 8-16).

Kyllä. Tiloja vuokrataan ympärivuotisesti.

Järjestämme noin kuukauden välein avointen ovien päiviä, jolloin holvikellariin on mahdollista tulla tutustumaan ilman ennakkoilmoittautumista. Tiedotamme avointen ovien päivistä kotisivuillamme ja Facebookissa. Avointen ovien päivien näyttötilaisuudet kestävät tavanomaisesti alkuiltaan asti. Mikäli tutustumiskäynti ei ole mahdollinen avointen ovien päivänä, voivat muutkin ajankohdat onnistua. Erillisestä tutustumiskäynnistä on mahdollista sopia joko soittamalla toimistollemme tai lähettämällä sähköpostia. Erilliset tutustumiskäynnit järjestyvät arkisin (klo 8-16) sellaisina päivinä, jolloin tilaan ei ole varausta.

Salin leveys on 10 m ja pituus 26,5 m. Salissa on neljä pylvästä, joiden väli on n. 4,5 m. Pylvään koko: leveys n. 0,75 m ja pituus 0,9 m.

Ilmastointinsa ja lämmityksensä ansiosta juhlatila on tasalämpöinen ympäri vuoden. Mikäli talviaikaan juhlatilan ovia pidetään paljon auki, voi lämpötila hetkellisesti hieman kuitenkin laskea.

Vuokralainen saa käyttöönsä ovikoodin, jolla pääoven sähkölukko avautuu. Koodi on henkilökohtainen ja se on voimassa tilavuokran ajan.

Vuokra-aika alkaa lähtökohtaisesti klo 9 aamulla. Vuokra-ajan puitteissa tulee tapahtua myös tilaisuuden valmistelut. Intercomilta on mahdollista tilata apuvoimia valmisteluihin. Työ laskutetaan tuntiperusteisesti. Mikäli tila on vapaa eikä ole muussa käytössä niin on vuokralaisen mahdollista päästä valmistelemaan tilaisuuttaan jo edellisenä päivänä tai siivoamaan/purkamaan seuraavana päivänä. Tämän voimme kuitenkin vahvistaa vasta viikkoa ennen juhlapäivää.

Agroksenmäen holvikellari on asiakkaan käytössä kello 09-06. Tilaisuuden aikatauluja suunniteltaessa on kuitenkin huomioitava, että myös juhlan kalustus ja somistus on purettava vuokra-ajan puitteissa. Tavaroiden poiskuljettamisesta vuokra-ajan päättymisen jälkeen tulee sopia erikseen.

Juhlasalissa on sähkökeskus salin sisäänkäynnistä katsottuna oikeassa nurkassa. Sähkökeskuksesta on lähdöt 63A:n, 32A:n ja usealle 16A:n pistokkeelle. Seinustojen vierustalla lattiatasolla juhlasalia kiertää SUKO-pistorasiat, joista saadaan virtaa joka puolelle salia.

Kyllä, kynttilöiden polttaminen tilassa on sallittua. Asiakkaan tulee huolehtia siitä, että kynttilät palavat valvotusti ja riittävän etäällä palavista materiaaleista. Kynttilät tulee sammuttaa ja kerätä pois tilaisuuden päätyttyä, myös mahdollisesti pinnoille tai lattioille valuneet steariinit tulee hoitaa pois.

Ulkotulia saa polttaa holvikellarin edustalla, mikäli metsäpalovaroitus ei ole voimassa. Asiakkaan tulee ehdottomasti huolehtia siitä, että ulkotulet palavat valvotusti ja että ne sammutetaan ja kerätään pois tilaisuuden päätyttyä. Muualle, kuten katujen varsille ulkotulia ei saa laittaa. Tulien sijoittelua suunniteltaessa tulisi myös miettiä, että paikat ovat sellaiset ettei tuli ole kulkuväylillä esimerkiksi potkuille alttiina (roiskumisvaara).

Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkona. Tupakoitsijoita ajatellen pihalla on ulkotuhkakupit.

Helsingin pelastuslaitoksen mukaan alueella ei saa järjestää ilotulitusta, jossa käytetään taivaalle lentäviä ilotulitteita.

Tulishow sisätiloissa Agroksenmäen holvikellarilla on kielletty. Kyseisen ohjelmanumeron voi kuitenkin järjestää pihalla.

Kyllä. Agroksenmäen holvikellarin pihalla on 12-metrinen lippusalko, jossa tulee käyttää lippukokoa n:o 12 (200 x 327cm). Lippu löytyy tilasta. Liputuksesta vastaa vuokralainen itse, ellei toisin sovita. Liputuksessa on noudatettava Lakia Suomen Lipusta (kts. esim. Suomalaisuuden liiton kokoamat liputusohjeet).

Löytötavaroita voi tiedustella arkisin kello 08-16 välillä toimistoltamme (puh. 0207 920810) tai sähköpostitse osoitteesta holvikellari@intercom.fi. Intercom Design Oy säilyttää löytötavaroita laissa määritellyt kolme kuukautta, jonka jälkeen noutamatta jääneet löytötavarat joko myydään tai hävitetään. Intercom Design Oy varaa oikeuden veloittaa tavaran omistajalta tavaroiden säilytyksestä / hävittämisestä aiheutuneet kulut.

Siivous ja jätteet

Vuokralaisen (tai juhlien järjestysvastaavan) tulee itse kerätä omat tavaransa, somisteensa yms. pois tiloista. Käytössä olleet kalusteet täytyy myös kerätä juhlan päätteeksi rullakoihin. Lisäksi vuokralaisen tulee tyhjentää roskakorit sekä lakaista lattia irtoroskista. Vuokralaiselle kuuluvan osuuden loppusiivouksesta ja kalusteiden keräilyn voi tilata myös lisäpalveluna. Työ laskutetaan tuntitöinä tai annetun pakettihinnan mukaisesti.

Juhlatilasta löytyy lajitteluastiat sekajätteelle, muoville, pulloille/tölkeille, biojätteelle, metallille ja lasille. 

Keittiön viereisestä siivouskomerosta löytyy siivousvälineitä asiakkaan käyttöön.

Kalusteet

Tilavuokraan sisältyy tuolit (musta klaffituoli), suorat pöydät (kooltaan 80×180 cm) , naulakot 120 hengelle, valkokangas, videotykki, äänentoistolaitteisto sekä kattava juhlavalojärjestelmä. Tilassa on myös jonkin verran muita kalusteita sekä vanhoja tynnyreitä, jotka sisältyvät vuokraan. Lisäksi juhlatilaan voi tilata kalustevuokraamomme kautta erilaisia kalusteita, somisteita tai lisävaloja.

Suorat pöydät, jotka sisältyvät tilavuokraan ovat kuuden hengen pöytiä ja kooltaan 80x180cm. Pöydän pitkille sivuille mahtuu siis kolme paikkaa per sivu, pöydän päätyihin ei paikkoja ole mahdollista sijoittaa. Pöydistä rakennetaan useimmiten 12hlön pitkiä pöytiä, jolloin käytetään kaksi pöytää per pöytäryhmä. Myös pidempiä pöytiä tehdään aika ajoin hieman riippuen tilaisuuden luonteesta. Koko tilan pituisia pitkiä pöytiä on mahdollista tehdä myös. Pilareiden välit hyödyntävä pitkä pöytä eli nk. E-malli, jossa salin pituussuuntaisen pitkän pöydän lisäksi pilareiden väleissä on sivupöydät, on mahdollista rakentaa myös.

Tilavuokraan sisältyy 4kpl puisia syöttötuoleja ja lisäksi yhdestä wc:stä löytyy lasten hoitopöytä. Mikäli juhlaväen joukossa on paljon lapsivieraita, on heitä varten usein kalustettu/somistettu lasten leikkinurkka vuokraamomme tuotteiden avulla.

Holvikellarissa on käytössä langaton Internet-yhteys. Lisäksi tilavuokraan kuuluu valkokangas, videotykki ja äänentoistolaitteisto.

Somisteet ja valaistus

Holvikellarissa ei ole valmiina astioita, kynttilänjalkoja tai liinoja. Kynttilänjalkoja ja pöytäliinoja voi kauttamme erikseen vuokrata – astioita ei valikoimistamme kuitenkaan löydy.

Sinun kannattaa tutustua nettisivuiltamme löytyviin tuotekuvastoihin, jonne on koottu osa vuokrattavista tuotteistamme. Olemme myös koonneet sivuillemme listan erilaisista teemakokonaisuuksista, joihin meillä on tarjota kattavasti somisteita. Kokonaisvalikoimamme on varsin suuri ja laajennamme sitä aina aika ajoin. Tämän vuoksi kuvastoihin ja hinnastoon on koottu vain osa tuotteistamme. Mikäli et siis löydä luetteloistamme etsimääsi tuotetta, kannattaa sinun ottaa yhteys toimistoomme. Autamme mielellämme!

Juhlasalissa on metalliset putket seinien ja pylväiden yläosissa somisteiden ja muiden koristusten ripustusta varten. Kaikki somistusten kiinnitys tulisi tehdä tankoihin. Ripustustangot ovat noin 4,1 metrin korkeudella lattiatasosta, tilasta löytyy tikkaat joilla tankoihin ylettää. Juhlatilan seinien pinnat ovat herkkiä, eikä niihin sen vuoksi tule kiinnittää mitään teipillä, sinitarralla tms. Mikäli kiinnityksiä tehdään esimerkiksi oviin tai lattiaan on kirkkaan tai ruskean pakkausteipin käyttäminen ehdottomasti kiellettyä!

Salissa on kattava valojärjestelmä jossa on 30 kiinteästi asennettua valonheitintä. Järjestelmää kontrolloidaan himmenninpöydän avulla ja valoihin saa helposti vaihdettua myös värejä. Lisäksi tilassa on viisi musiikin tahdissa väriä vaihtavaa valoa.

Tarjoilu

Kyllä, asiakas saa itse valita haluamansa pitopalvelun. Meillä ei ole omaa cateringiä, mutta voimme auttaa sopivan yhteistyökumppanin löytämisessä.

Agroksenmäen holvikellari on 1.2.2021 alkaen anniskelualuetta, joka tarkoittaa että alueella voi anniskelutoimintaa harjoittaa sellainen toimija, jolla on aikaisemmin myönnetty anniskelulupa. Tämä helpottaa tilassa anniskelua ja mahdollistaa monta uutta tapahtumamallia, kuten esimerkiksi pop up-ravintolatoimintaa tai yleisötilaisuuden järjestämistä.

Tilassa saa kuitenkin jatkossakin tarjoilla omia juomia ilman anniskelulupaa.

Tilassa on iso keittiö, jossa on runsaasti kylmätilaa ruuille ja juomille. Keittiön varustukseen kuuluu myös kahvinkeitin, vedenkeitin, tiskikone, pieni mikro, uunit ja lämpökaappi. Keittiössä on lisäksi muutama vapaa pistorasia cateringin käytettäväksi ja myös 3-vaihevirtaa on käyttöön otettavissa viereisestä aputilasta.

Saapumisohjeet, tavarankuljetus ja liikkuminen

Holvikellari sijaitsee Helsingissä, Hermannin kaupunginosassa. Juhlatilan osoite on Vanha talvitie 14, 00580 Helsinki. Holvikellarille kuljetaan Helsingin Tukkutorin alueen porttien kautta.

Helsingin Tukkutorin vierestä löytyvät Helsingin sisäisen liikenteen bussien 55 ja 56 pysäkit. Metroasemista lähin on Kalasatama, josta kävelee Agroksenmäen holvikellarille reilussa 5 minuutissa. Lisäksi Kalasataman metroaseman lähellä sijaitseville bussipysäkeille pysähtyvät lukuisat Itäväylää pitkin kulkevat ilta- ja yöbussit.

Agroksenmäen holvikellarin läheisyyteen voi laittaa opasteita. Tilaisuuteen tuleville vieraille on hyvä myös antaa kartta, josta ilmenee juhlatilan sijainti Helsingin Tukkutorin alueella, jotta turhaa harhailua alueella pystyttäisiin välttämään. Tilaisuuden järjestäjän on huolehdittava opasteiden poistamisesta.

Tavarat tuodaan tiloihin holvikellarin pääoven kautta. Holvikellarin aulassa on lisäksi lastausovi suurempia tavarakuljetuksia varten.

Juhlasalin varsinaisessa etuovessa on vain matala kynnys (3 cm), nk. lastausovi on kokonaan kynnyksetön. Juhlasaliin laskeutuvien portaiden yhteyteen on asennettu luiska, joka helpottaa pyörätuolin tai rattaiden kanssa liikkumista. Lisäksi juhlatilassa on yksi tilavampi nk. inva-wc, josta löytyy myös lastenhoitopöytä.

Agroksenmäen holvikellarin piha-alueelle mahtuu parkkiin noin kymmenkunta autoa. Piha-alueella autot on pysäköitävä siten, että kulkureitti rakennuksen yläpihalle säilyy vapaana. Muutoin autoja voi pysäköidä Vanha talvitien varteen.