Kaluste- ja somistevuokraamo

Agroksenmäen holvikellarin yläkerrasta löytyy Suomen monipuolisin kaluste- ja somistevuokraamo, Intercom Design Oy. Intercomin kautta vuokraatte tilaisuuteenne tarvittavat lisätilaustuotteet helposti ja vaivattomasti. Huomioittehan että myönnämme lähes kaikista* holvikellariin vuokratuista tuotteista 20% alennuksen listahinnoista eikä kuljetuskuluja veloiteta lainkaan. Käy tutustumassa valikoimaan Intercomin omilla nettisivuilla:  

* pöytäliinat ja muut tekstiilit, ulkoroihut sekä esiintymislava eivät kuulu alennuksen piiriin 

Apua lisätilauksien suunnitteluun

Helpottaaksemme tilaisuuksien suunnittelua olemme koonneet Intercomin valikoimasta valmiin hinnaston johon on listattu holvikellariin yleisimmin vuokrattuja tuotteita sekä ehdotuksia eri alueiden kalustamisesta. 

Teemajuhlat

Valitse juhlallesi teema ja erotu joukosta! Holvikellari on jo itsessään hyvin omalaatuinen tila kiviseinineen mutta samalla hyvinkin muuntautumiskykyinen. Tutustu valmiisiin teemoihimme tai keksi täysin oma teema, me toteutamme suunnitelmasi! Teemajuhlien järjestäminen holvikellarissa kannattaa; tunnemme tilan kuin omat taskumme, varasto on lähellä emmekä veloita kuljetuskustannuksia ja saatte lähes kaikista holvikellariin vuokratuista somisteista ja kalusteista 20% alennuksen!