Esittely

Häät? Perhejuhla? Yritysjuhla? Työpaja? Kokous tai konferenssi? Seminaari tai messut? Teemajuhlat?

Kaiken tämän ja paljon muuta järjestät Agroksenmäen holvikellarissa!

Sanna + Tapio

Iso tila ja pitkä vuokra-aika

Agroksenmäen holvikellariin mahtuu enimmillään 240 henkilöä, mutta parhaimmillaan tila on noin 70–150 hengen tapahtumissa.

Asiakas saa tilan käyttöönsä koko vuokra-ajaksi kello 09.00 – 06.00. Vuokra-aika sisältää myös juhlan pystytyksen ja purun.

Vapaa tarjoilu ja omat juomat

Asiakas saa tuoda tiloihin oman cateringin sekä omat juomat. Agroksenmäen holvikellarissa on iso keittiö jossa ruoka on mahdollista pitää kylmänä/lämpimänä. Keittiön varustukseen kuuluu mm. runsaasti kylmäsäilytystilaa, bankettikaappi, uunit, pakastin, tiskikone sekä kahvinkeitin.

Agroksenmäen holvikellari on myös rekisteröity anniskelualueeksi mikä mahdollistaa alkoholin myynnin tilassa.

Teidän näköisenne tilaisuus

Tilavuokraan sisältyy kalusteet 120 henkilölle sekä kattava av-laitteisto. Kaluste- ja somistevuokraamomme kautta saatte lisäksi vuokrattua yksittäisiä tuotteita tai kokonaisen teemakokonaisuuden! Myönnämme holvikellariin tilattujen somisteiden ja kalusteiden vuokrasta 20% alennuksen.

  • 20kpl suoria kuuden hengen pöytiä (80x180cm)

  • 120kpl klaffituolia

  • naulakot 120 piikkiä

  • 10kpl buffet- ja apupöytiä (73x112cm)

  • 8kpl tynnyreitä

  • Langaton internetyhteys

  • Valkokangas ja videotykki

  • Äänentoistolaitteisto

  • Kattava juhlavalojärjestelmä

Lisäksi tilassa on jonkin verran taloon kuuluvaa antiikkikalustoa, kuten tuoleja, penkkejä ja vanhoja tynnyreitä.

Wc-paperit, käsipyyhkeet ja käsisaippuat 120 hengen tarpeisiin sisältyvät tilavuokraan.

Kalusteet ovat asiakasta varten rullakoihin pakattuna ja ne tulee pakata vastaavasti tilaisuuden jälkeen. Kalusteiden asettelu- ja keräilytyön voi halutessaan tilata erilliseen lisähintaan.

Asiakkaan velvollisuuksiin kuuluu keräillä juhlan jälkeen astiat, pullot ja tölkit sekä irtoroskat pois ja tehdä kevyt lakaisu tiloissa. Myös siivouksen voi halutessaan tilata meiltä palveluna.

Agroksenmäen holvikellarin yläkerrassa toimivan kaluste- ja somistevuokraamon kautta tilaat tilaisuuteesi helposti myös muunlaisia kalusteita tai vaikka teemajuhlaan sopivat somisteet. Lue lisää täältä.

holvikellarissa järjestettyä

Vietä unelmiesi häät Agroksenmäen holvikellarissa! Holvikellarissa järjestät niin kesä- kuin talvihäätkin, myös vihkiminen onnistuu tilassa. Tehdään yhdessä päivästänne ikimuistoinen ja teidän näköisenne Tila tarjoaa hienot puitteet myös muille perhejuhlille kuten syntymäpäiville, ristiäisille ja valmistujaisille.
Syntymäpäivät, pikkujoulut tai kesäjuhlat; holvikellari tarjoaa juhlasi arvoiset puitteet! Tilassa onnistuvat niin pienemmät kuin isotkin juhlat, tarjoilut voi hoitaa itse tai tilata pitopalvelun. Tilaan saa tuoda omat juomat mutta alue on myös anniskelualuetta. Haluatko järjestää teemajuhlat? Tilan yläkerrassa toimivan somistevuokraamon avulla holvikellari muuntautuu hetkessä Villiksi Länneksi, Kauhujen taloksi, Karibiaksi tai vaikka 20-luvun salakapakaksi, teemoja on kymmenittäin ja vain mielikuvitus on rajana! 
Kerää työkaverisi tai asiakkaasi koolle ja vietä erilainen kokouspäivä Agroksenmäellä! Tilaan on helppo järjestää esimerkiksi yhteinen seminaariosuus ja erilliset ryhmätyöskentelytilat ja omalla piha-alueella on runsaasti tilaa erilaisille toimintorasteille. Kokouspäivä holvikellarissa voi huipentua tunnelmalliseen iltatilaisuuteen.  
Helsingin Tukkutorilla sijaitseva Agroksenmäen holvikellari on kaikin puolin loistava valinta erilaisille ruokatapahtumille. Kaipaatko tilaa pop up-ravintolalle tai haluaisitko hetkellisesti siirtää ravintolatoimintasi suurempiin tiloihin? Holvikellarista löytyy suuri esillepanokeittiö ja asiakaspaikkoja voi olla vaikka 150. Tila on myös anniskelualuetta.  
Verkkokaupasta kivijalkaan? Kaipaavatko tuotteesi esittelyä tai oletko lanseeraamassa täysin uuden tuotteen? Holvikellarin avarat tilat toimivat loistavasti vaikka pop up-kaupan tilana. Keskeinen sijainti ja vilkas ympäristö tuo varmasti asiakkaita paikalle ja pihalla sekä lähialueella on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.  
Herätä historia henkiin ja järjestä maistelutilaisuus tai illanvietto holvikellarissa! Aikoinaan olutpanimon varastoksi rakennetun graniittiholvin tunnelmalliset puitteet eivät kaipaa suurempaa koristelua, tilan alkuperäinen ilme on säilytetty ja luo varmasti ikimuistoisen tunnelman tilaisuudellesi. 
Holvikellarin suuriin ja avariin tiloihin saat mahtumaan isommankin tuotantokaluston ja uniikki kellaritila tarjoaa näyttävän kuvausympäristön. Tilassa saa käyttää efektitulia sekä savukonetta, tila on hiljainen ja käytettävissä vuoden ympäri. Talossa toimivan lavaste- ja rekvisiittavuokraamon kautta saat helposti vuokrattua tarvittavat lisätarvikkeet. 
Jopa sadan henkilön katsomo, tarvittavan kokoinen esiintymislava sekä tilassa valmiina oleva kattava valotekniikka. Harrastelijateatteria, musiikkiesityksiä tai runonlausuntaa, nämä kaikki ja monet muut kuten esimerkiksi taidenäyttelyt onnistuvat holvikellarissa. Tilaan voi myös tilata vaikka paikallisen pientoimijan hoitamaan väliaikatarjoiluja. 
Kaipaatko isoa tilaa harrastustoiminnallesi tai aiotko järjestää workshop-tilaisuuden? Holvikellarin tilat sopivat hyvin niin askarteluun, hyvinvointitapahtumaan, kukkien sidontaan kuin vaikka maalauskurssille ja tilaa riittää suurellekin osallistujamäärälle.